En sommar av spelningar

Ibland går det bra.

Nu när vi äntligen har startat den här bloggen så har vi också något att berätta!

Nyligen hade vi en spelning på Olofsfors Herrgård, tillsammans med Svensk Peppar. I helgen åker vi till Åland för att delta i Geta Poesi och Visa, en festival i havets närhet. Ja, på Åland är man väl alltid i havets närhet…

På söndag natt hoppar vi på färjan mot Åbo för ett par spelningar där. Först blir det Café Sirius vid stadsbiblioteket. Glassen lär vara god, kanske för att stället drivs av en italienare? Sedan spelar vi på Selma & Nils, en konsthantverks- och kulturkammare. Därmed har vi deltagit i Kulturhuvudstadsåret 2011 i Åbo!

Hedrande nog har vi också blivit inbjudna att spela på Folkmusikfesten på Gammlia. Den spelningen gör vi tillsammans med våra dansande vänner i Midnattssol.

Det blir en bra sommar.