Sommarlov

Den geografiska spridningen av bandet sträcker sig under sommaren från Lofoten i nordväst till Kalmar i sydöst, så det händer inte särskilt mycket just nu. Men i början av augusti samlar vi styrkorna för att låta oss inspireras av musiken på Urkult. I årets lineup hittar vi bland annat våra vänner i Süperstar Orkestar, så vi hoppas att danslogen står stadigt…

Vad händer härnäst?

Vi har haft smygpremiär av tygkassar med bandlogga under vårens sista spelningar. Snart kommer dom upp här också, vi ska bara fixa vettiga bilder så att färgerna görs rättvisa.

I slutet av oktober spelar vi ”Vemodiga vulkanutbrott” i Arvidsjaur. Där spelar vi också i mellandagarna, en sedvanlig konsert med röj.

Eftersom vi drabbats av spamattacker här på bloggen så har vi stängt av kommentarsfälten. Kontaktuppgifter hittar du under ”Frågor och bokningar”. Det går alltid att ”prata” med oss på sociala medier också, Facebook och Instagram.