Solja Krapu är ny hedersmedlem i Mullin Mallin Band

För några år sen började vi känna att vi äntligen hade kommit dit vi alltid velat komma, vi hade blivit ett partyband som får spela på bröllop och fester där publiken hoppar i extas framför scenen. En av höjdpunkterna var när en av gästerna, efter att ha dammsugit upp ett krossat ett glas, med stor inlevelse började dansa vilt med dammsugarslangen.

Då kände vi att vi var hemma.

Nu har vi börjat längta efter det vemodiga igen. Galenskapen är underbar, men vi vill inte tappa bort alla stillsamma och vackra sånger. En av våra absoluta favoritpoeter är Solja Krapu, och vi frågade helt enkelt henne om vi skulle göra något tillsammans. Resultatet blev föreställningen Vemodiga vulkanutbrott. I den blandas våra smärtsamma kärlekssånger med Soljas ibland sorgliga, ibland krassa dikter. I crescendot (vulkanutbrottet?) på slutet av föreställningen piskar hon upp stämningen och lockar fram vår galenskap igen.

Läs mer om föreställningen under fliken ovan!