”När Mea håller danskurs blir det fullbokat direkt”

Peppen! Vi har nyss anlitat Mea Nordenfelt från Stockholm att hålla i danskurserna. Det blir tre tillfällen under dagen att prova på lite spännande taktarter och dansa ringdans tillsammans med henne. Citatet i rubriken kommer från en av hennes deltagare vid en tidigare dansworkshop och det fick oss att byta lokal, så att alla ska få plats. Så nu kommer alla dansverkstäder att hållas i Fika.

Tiderna har också ändrats – klicka på fliken ovan.

Fler nyheter: I biblioteket blir det myshörna med filmvisning av ”Svenskarna i Guca” som gick på SVT i höstas. Och Folkets bio har valt film: Det blir ”Min faster i Sarajevo” av Goran Kapetanović. Den beskrivs som överraskande, smärtsam och komiskt absurd.

Det låter som en beskrivning av ett helt vanligt rep med Mullin Mallin …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *