Jamen då kör vi, då!

Spelsäsongen har börjat! Vi har just varit med om att sparka igång en nordisk barnkardiologisk konferens på Gammlia i Umeå. Gästerna fick först följa med Jörgen Stenberg till samevistet där han berättade och jojkade. Sen var det mingelmiddag utanför Tráhppie med suovas i bröd och öl i handen, och när dom minglade in i värmen stod Mullin Mallin och Svensk Peppar beredda. Vi höll oss till det nordiska temat i fem låtar, men när det blev extranummer så drog vi loss med Chaj Shukarije. Det var roligt!

Den 8 oktober angör vi universitetet. Kultur på campus kör ett intensivt program denna höst med anledning av kulturhuvudstadsåret, och det känns ju hedrande att Mullin Mallin och Svensk Peppar får stå mellan NorrlandsOperan och Nina Ramsby i programmet… Spelningen sker på lunchtid, och lokal för vår del blir Brashörnan på Universum. Gratis, komsi komsi!

Den 29 oktober sker höstens stoooora spelning: Mullin Mallin och Svensk Peppar är förband till Fanfare Ciocârlia! På stora Idun-teatern!

Och vi har inte glömt vårt löfte att göra ett nytt Balkanparty! 21 mars har vi bokat Studion igen. Det blir andra gästartister än senast, men inte mindre röj!

Den snabbaste informationen om vad som händer får ni på Facebook. Gilla oss! (För det gör ni väl?)

Balkandörr