Balkanparty 2015

Liggande 3b

Det har gått ett och ett halvt år, och nu är det dags att fixa party igen! Lördag 21 mars är datumet och den självklara lokalen är Studion på Umeå FH: plats för mycket dans, och med ett vattenhål på lagom avstånd från scenen. Mullin Mallin Band inleder kvällen, och sen lämnar vi plats åt Den Flygande Bokrullen, Sveriges galnaste klezmerband. Som om inte det vore nog så har vi också denna gång engagerat DJ Suvi att köra Balkandisco.

För dig som är Balkan hardcore så arrangerar Folkets Bio en filmfestival precis samma helg (20-22 mars), Balkan New Film Festival. Har du köpt biljett till Balkanpartyt så får du köpa biljetter till filmerna till ett rabatterat pris, 60 istället för 80 kr. Håll koll på deras hemsida för att få veta allt du behöver! Och du, du hinner se rätt många filmer OCH gå på Balkanparty!

PS: Mannen på bilden vill i nuläget förbli anonym, men fotografen som lyckades fånga honom i luften är Mikael Rutberg, en av våra hovfotografer. Bilden på Den Flygande Bokrullen är tagen av Hannes Pihlgrim och tämligen beskuren i detta skick.