Nyss och snart med Mullin Mallin och Svensk Peppar

Lyckliga pustar vi ut efter en alldeles underbar konsert med skivsläpp i lördags. Umefolk gav oss Studion som scen, vilket kändes som att komma hem efter Balkanpartyt i höstas. Hur kul vi – och publiken! – hade syns och hörs på denna lilla filmsnutt.

Kalle Prorok, vars bilder finns på cd:n, tog en massa stämningsfulla bilder under konserten. Titta på vår facebooksida: du hittar bilderna under ”senaste inläggen av andra”. Och Gunnar Wiklund på Folkbladet som skrev så fint om oss i höstas, levererade följande värmande rader:

Folkbladet Liten

Nästa spelning:

Vi hjälper till och firar Kulturens dag i Nordmaling lördag den 22 mars. Närmare bestämt i ”Lagår’n” på Olofsfors bruk. Speltiden är 14:45. I det tryckta programmet har tyvärr Svensk Peppar fallit bort, men vi lovar – dom är med! Kom och fira med oss, det är gratis!