Mullin Mallin hjärta Svensk Peppar

Med stor tillförsikt går vi in på ett nytt år. Efter en galen och rolig konsertfest i höstas (tema: Balkanpunk!) tillsammans med de eminenta musikanterna i Svensk Peppar bestämde vi oss för att fortsätta samspelet. Om några veckor spelar vi in en demo hos Nils på Ballerina Audio.

Men redan utan demo så fick vi en spelning på Umefolk 2012! Detta förpliktigar, så det var bara att snygga upp sig och ställa upp för fotografering, se nedan. Fotograf är Mikael Rutberg och miljön är Svensk Peppars replokal, med härligt gung i trägolvet!

Spelningen sker sent på kvällen lördag 25 februari, på Pub Freja, Umeå FH. Ni vet väl att ni kan följa Mullin Mallin på Facebook också? Där dyker det upp aktuell information om spelningar och annat.

En skön inledning på 2012. Nu är vi taggade på mer.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.